Zidane wijst de tag ‘Special one’ af na Real’s La Liga-glorie

Zidane wijst de tag ‘Special one’ af na Real’s La Liga-glorie

REUTERS / Juan Medina

Real Madrid-manager Zinedine Zidane verwierp de tag ‘special one’ nadat hij de ploeg dit seizoen naar de LaLiga-titel leidde. Volgens de Fransman heeft hij meer geluk dan speciaal om zilverwerk te winnen bij de beroemde club.

Hij heeft nu twee LaLiga-titels, twee Spaanse supercups, vier Champions League-trofeeën, twee UEFA-supercups en twee FIFA Club World Cups gewonnen tijdens zijn twee stints bij Los Blancos.

Zidane op de tag ‘special one’

De Portugese trainer Jose Mourinho had de term beroemd bedacht na de overname bij Chelsea in 2004. Zidane heeft echter het geluk dat hij deel uitmaakt van de huidige Real Madrid-ploeg.

“Nee, nee. Dat voel ik niet. Ik heb het geluk dat ik hier elke dag met deze spelers ben”, vertelde Zidane op een persconferentie volgens Goal.com

“En omdat ik in deze club zit, voel ik me gelukkig, en daarom geniet ik er elke dag zoveel van. Op een dag [it] zal eindigen, zoals het al is gebeurd, maar deze keer echt.

‘Daarom geniet ik van en concentreer ik me op dit soort dingen’, voegde hij eraan toe.

real madrid, zinedine zidane

Real Madrid neemt het op tegen Tottenham Hotspur in een cruciale wedstrijd van de UEFA Champions League op 17 oktoberDenis Doyle / Getty

Zidane weigerde ook te stoppen met speculaties over zijn toekomst bij de club. Hoewel hij wel zei dat hij blij is bij Real Madrid, maar ook zei dat dingen in het voetbal van de ene op de andere dag kunnen veranderen.

‘Niemand weet wat er in de toekomst gaat gebeuren. Ik praat nooit over volgend seizoen of het volgende jaar. Ik heb een contract en ben blij. Je weet nooit wat er in de toekomst gaat gebeuren’, zei Zidane.

READ  Amazon-deal geeft de beste goedkope gamingheadset korting tot $ 30

“In de voetbalwereld kan het van de ene op de andere dag veranderen en ik heb geen idee wat de toekomst brengt.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *