zo blijft je horloge up-to-date

Af en toe moet je de Apple Watch updaten: een smartwatch leert immers continu. In deze tip laten we u zien hoe u een Apple Watch kunt updaten.

Lees verder na de advertentie.

Werk een Apple Watch op twee manieren bij

Het updaten van een Apple Watch is helemaal niet moeilijk, maar het moet zo nu en dan gebeuren. Het is het gemakkelijkst om deze ‘taak’ op een rustig moment uit te voeren, omdat het even kan duren. In grote lijnen zijn er twee manieren om een ​​Apple Watch te updaten: via een iPhone, of op het horloge zelf.

1. Update Apple Watch via iPhone

De iPhone is als het ware het brein van de Apple Watch. Deze laatste update je dus via je telefoon. Het gaat als volgt:

 1. Laden

  Voordat we beginnen: plaats uw Apple Watch op de oplader en laat deze aangesloten op de voeding totdat de update is voltooid;

 2. Pak de telefoon

  Open de Watch-app op je iPhone en ga naar het tabblad ‘My Watch’;

 3. Downloaden

  Tik op ‘Algemeen’ en kies ‘Software-update’. Download vervolgens de Apple Watch-update en voer de toegangscode van uw iPhone of horloge in wanneer daarom wordt gevraagd;

 4. Compleet

  De update wordt nu gedownload en geïnstalleerd. Afhankelijk van de bestandsgrootte en uw internetsnelheid kan de update enkele minuten tot een uur duren. Uw Apple Watch start automatisch op wanneer de update is voltooid.

2. Op het horloge zelf

Je kunt een Apple Watch ook updaten zonder je iPhone aan te raken, al moet deze tijdens de update natuurlijk wel in de buurt zijn:

 1. Pak je Apple Watch en open de app Instellingen;
 2. Tik op ‘Algemeen’ en kies ‘Software-update’;
 3. Selecteer ‘Installeren’ en volg de stappen op het scherm om de update te installeren;
 4. Uw Apple Watch wordt automatisch opnieuw opgestart wanneer de update is voltooid.

De omstandigheden

Het updaten van een Apple Watch is dus helemaal niet zo moeilijk. Vooraf moet u wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zorg er eerst voor dat uw iPhone op de meest recente iOS-versie draait. U kunt dit controleren door in de app Instellingen naar ‘Algemeen’ te gaan en vervolgens op ‘Software-update’ te tikken. Als er een nieuwe update beschikbaar is, kunt u deze hier downloaden.

Daarnaast is het belangrijk dat de batterij van je Apple Watch voor minimaal 50 procent is opgeladen en dat het horloge is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je telefoon. Zorg er ten slotte voor dat beide apparaten naast elkaar staan ​​tijdens het updaten. Zoals gezegd functioneren je Apple Watch en iPhone als een onafscheidelijk team.

Haal het meeste uit uw Apple Watch

Aan ik belde we helpen je graag om het meeste uit je Apple Watch te halen. Wist je bijvoorbeeld dat je Spotify op je horloge kunt gebruiken, zonder dat er een iPhone in de buurt is? Of heb je last van een snel leeglopende batterij? Bekijk dan onze tips om de batterijduur van je Apple Watch te verlengen.

READ  Netflix staat gedeeltelijk downloaden op Android toe
More from Madison Garrett

Alien: Isolation is een van de twee gratis games die je deze week bij Epic kunt krijgen

Als je een gamer bent, of net op bezoek bent geweest Goedkoop...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *