De Mets-erfenis van Brodie Van Wagenen staat op het spel vóór de handelsdeadline

De Mets-erfenis van Brodie Van Wagenen staat op het spel vóór de handelsdeadline

U vraagt, wij antwoorden. The Post behandelt vragen van lezers over de grootste professionele sportteams van New York en laat onze beat-schrijvers deze beantwoorden in een reeks regelmatig gepubliceerde postzakken. In de aflevering van vandaag: de Mets.

Wat zal de filosofie van de Mets zijn op de handelsdeadline? Ik ben bang dat Brodie Van Wagenen te agressief zal zijn in plaats van plannen te maken voor een toekomst waar hij misschien geen deel van uitmaakt. – @ Mariamb18

Het is een eerlijk punt, niet alleen vanuit het perspectief van de algemeen manager, maar ook vanuit het eigendom. Nu de Mets te koop zijn – en het lijkt nu mogelijk dat het team voor het einde van het kalenderjaar wordt verkocht – zou dit de laatste kans van de Wilpons kunnen zijn om de World Series te winnen. Er zal een “go for it-mentaliteit” zijn zolang er een kans is op het naseizoen wanneer de handelsdeadline van 31 augustus nadert (en gezien de uitgebreide play-offs zal het niet veel duren om in de strijd te blijven).

Dat gezegd hebbende, er staan ​​hier legaten op het spel. Als de Wilpons of Van Wagenen in een uitzichtloze situatie honkbalmisdrijven zouden begaan door juwelen van het boerderijsysteem in te ruilen voor een huur, zou dat nooit worden vergeten.

Hoewel de deal tussen Robinson Cano en Edwin Diaz die topprospect Jarred Kelenic naar de Mariners stuurde, niet werkte voor Van Wagenen, was dat een honkbalbeweging. Als dit het laatste seizoen van Van Wagenen bij de club is (en dat zal hij waarschijnlijk pas achteraf weten), zou ik denken dat hij wil dat een deel van zijn nalatenschap de potentiële high-end stukken zijn die de organisatie heeft opgesteld en ontwikkeld na de Cano / Diaz misstap.

READ  Cricket Association Of Bengal Office At Eden Gardens wordt afgesloten nadat de werknemer positief is getest op het coronavirus

De Mets gingen er vorig jaar op de handelsdeadline voor door Marcus Stroman over te nemen van de Blue Jays en Zack Wheeler te behouden, ook al wisten ze dat er een grote kans was dat hij zou vertrekken via een gratis agentschap. Dus als je er dit jaar voor gaat, zou je gewoon kunnen vasthouden aan veteranen zoals Wilson Ramos, Justin Wilson en Stroman en gewoon proberen te winnen met de groep op zijn plaats, zelfs als de play-offs een lang schot worden (wat ze waarschijnlijk niet zullen doen formaat).

Mets trade deadline Brodie Van Wagenen
Brodie Van Wagenen, Jeff WilponAnthony J. Causi

Denk je dat de fysieke afwezigheid van Chili Davis de overtreding schaadt? (Ik zeg ook niet dat hij de verkeerde beslissing neemt.) – @ bbhkf78

Davis, die op afstand thuis in Arizona werkt vanwege zorgen over het coronavirus, wordt enorm gerespecteerd binnen het clubhuis van Mets. Een deel daarvan komt voort uit zijn geloofwaardigheid, als iemand die 350 Major League-homers sloeg, maar ook vanwege zijn sterke communicatieve vaardigheden.

Het is soms moeilijk om het verschil tussen werken op locatie en thuis te kwantificeren, maar persoonlijk is beter vanwege de kans op willekeurige interactie. Misschien had een geïmproviseerd gesprek met Pete Alonso de eerste honkman eerder aan het rollen gebracht. Of iets dat Davis persoonlijk zag met de swing van Brandon Nimmo die op video werd gemist, had mogelijk geholpen zijn strikeouts te verminderen. De Mets hebben een bekwame assistent-coach in Tom Slater, maar de organisatie gaf Davis buiten het seizoen om een ​​reden een nieuw tweejarig contract.

READ  Yankees springen op Guardians in ALDS 5 als Giancarlo Stanton en Aaron oordelen over Early Crank Homes

Wie wordt de startende catcher van de Mets in 2021? – @ degiap01

Het contract van Ramos bevat een cluboptie voor volgend seizoen. Maar als de Mets serieus bezig zijn met het upgraden van de positie, moeten ze de voormalige CAA-klant van Van Wagenen, JT Realmuto, achtervolgen, die de beste beschikbare vrije agent op de positie zal zijn. Onthoud dat de Mets Realmuto probeerden te bemachtigen in een ruil met de Marlins in Van Wagenen’s eerste buitenseizoen met de club en uiteindelijk op Ramos kwamen, nadat ze ook Yasmani Grandal misten. De Mets hebben een topperspectief voor jonge vangsten in Francisco Alvarez, maar hij is pas 18 jaar oud. Realmuto voor drie of vier jaar om de kloof te overbruggen, zou de Mets enorm versterken.

Nu Yoenis Cespedes weg is, denk je dat de Mets Robinson Cano fulltime naar DH zullen verplaatsen? – @HenrySanchez

Voordat Cano op de geblesseerde lijst kwam met een liesblessure, zou ik hebben gezegd dat de Mets het best gediend waren met JD Davis als de primaire DH. Nu Davis op het derde honk komt, is het waarschijnlijk logisch om Cano’s optredens bij DH te vergroten, maar als hij hem daar permanent naartoe verplaatst, zou Dominic Smith eruit persen. Het doel is om een ​​balans te vinden tussen het behouden van Cano’s gezondheid wanneer hij terugkeert en het behouden van Smith in de opstelling.

Hoe voorkom ik dat ik door dit team uit het raam spring? – @ MoofusPoofus1

De vroege meltdowns van de bullpen waren schokkend en er is niet genoeg diepte in de Mets-rotatie om op dit moment een goed gevoel te hebben over de starters. Steven Matz moet beter presteren en de Mets kunnen een gezonde Stroman gebruiken, samen met consistentie van Rick Porcello.

READ  Fortnite-spelers roepen op tot de terugkeer van de 'ondergewaardeerde' spelmodus.

Maar om uw vraag direct te beantwoorden: bekijk de games in een kamer zonder ramen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *