Jets sneden bewaker Brian Winters met een lange adem in salarisverhoging

Jets sneden bewaker Brian Winters met een lange adem in salarisverhoging

Brian Winters was bij de Jets via drie algemene managers en drie hoofdcoaches, maar zijn tijd bij het team kwam zondag ten einde.

The Jets brachten Winters uit en beëindigden zijn lange run met het team. De 29-jarige garde was de langstlevende speler op de Jets. Het team nam hem mee in de derde ronde van de NFL Draft 2013. Hij speelde in 89 wedstrijden, waarvan 79 voor het team.

De selectie van Winters leek buiten het seizoen in gevaar te zijn. De Jets besparen ongeveer $ 7,3 miljoen aan contanten en capruimte door Winters te bezuinigen. Er werd gedacht dat hij eerder in het laagseizoen een pet-slachtoffer zou worden, maar de Jets hielden hem vast. Het team tekende de bewaker Greg Van Roten in vrije dienst en bracht Alex Lewis terug, waardoor Winters geen startplaats had.

Het leek erop dat de Jets Winters zouden laten vechten voor een baan in het trainingskamp, ​​maar in plaats daarvan hem zouden snijden voordat de kamppraktijken begonnen. Het is waarschijnlijk dat de Jets op hem wachtten om zijn fysiek te passeren voordat hij hem vrijliet. Het zou een risico zijn geweest voor de Jets als hij gewond was geraakt in een trainingskamp en dan zouden ze dit jaar zijn salaris van $ 7 miljoen betalen.

Winters startte vorig seizoen negen wedstrijden op rechts, voordat een schouderblessure zijn jaar afsloot.

Voormalig GM John Idzik selecteerde Winters en hij was een van de laatste spelers op de Jets die een overblijfsel was uit het Rex Ryan-tijdperk. Alleen Quincy Enunwa blijft in het team van de Idzik / Ryan-dagen en hij is uitgesloten voor het seizoen. Van de spelers op het actieve roster zijn linebacker Jordan Jenkins en verdedigingsuitrusting Steve McLendon, die beiden in 2016 bij de Jets kwamen, nu de langstlevende spelers.

READ  Star Wars Jedi: Survivor-spelers missen pre-order en deluxe edition-items
Jets
Brian WintersBill Kostroun

De erfenis van de winters met de Jets zal er een zijn van taaiheid. Hij verwondde vorig jaar zijn linkerschouder in trainingskamp zwaar, maar speelde door de blessure heen. Winters vocht in 2017 door een gescheurde buikspier om te spelen. Zijn 89 gespeelde wedstrijden zijn de vijfde meest voor een bewaker in de geschiedenis van Jets.

De Jets ondertekenden Winters in januari 2017 voor een contract van vier jaar en $ 29 miljoen. De deal had geen gegarandeerd geld meer, dus de Jets zullen dit seizoen voor Dead Winters geen doodskosten betalen.

‘[He is] een man die net heeft gevochten, het hele jaar met zijn staart heeft gevochten nadat hij in het voorseizoen zijn schouder had geblesseerd en doorvechtte, ‘zei GM Joe Douglas in februari op de NFL Scouting Combine. “En je zult het moeilijk hebben om een ​​betere teamgenoot te vinden, een hardere man dan Brian Winters. … Ik heb veel optimisme en positieven gehoord over zijn revalidatie. Dus nogmaals, als ik hem in de kleedkamer zie, weet je, het is altijd goed om Brian te zien. Hij heeft een grote glimlach op zijn gezicht en hij is een uitstekende jet. “

Nu Winters weg is, zijn de Jets verzekerd van een compleet andere aanvalslijn dan die van vorig jaar. De Jets krijgen vijf nieuwe starters. Lewis, de linkse garde, is de enige verwachte starter die vorig jaar bij het team was.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *