Ik heb de kracht van bedrog benut om voorbij de hel te komen in Solium Infernum, maar ik weet nog steeds niet zeker wat ik moet doen

Ik heb de kracht van bedrog benut om voorbij de hel te komen in Solium Infernum, maar ik weet nog steeds niet zeker wat ik moet doen

Dit zijn de namen van enkele van de legioenen die je kunt rekruteren in Solium Infernum: The Defilers; gemene afvalligen; IJzeren maagden. 10.000 schreeuwende klootzakken. Je wilt toch 10.000 schreeuwende klootzakken rekruteren? Natuurlijk doe je dat. Wie niet?

Het is een krachtig onderwerp. De troon van de hel is leeg en alle demonen bespotten hem. Je bent een van de belangrijkste schurken, Mammon of Lilith (hoeveel videogames hebben we al?), dus verzamel een aantal legioenen, beoefen wat duistere kunsten, steek wat ruggen en wedijver – door middel van turn-based, gelijktijdige turn-based strategie – voor controle. Op de hel.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *