Jason Garrett zou de beroemde ‘Scissors’ een Giants-nietje kunnen laten spelen

Jason Garrett zou de beroemde 'Scissors' een Giants-nietje kunnen laten spelen

Als hij het ziet en het leuk vindt, is de kans groot dat Jason Garrett het neemt.

Dit is wat enkele voormalige Giants al weten over Garrett, de nieuwe aanvallende coördinator, inzicht gebaseerd op gemakkelijk herkenbaar bewijs. Het was vrij eenvoudig om de punten te verbinden nadat Mike Pope, de eerbiedwaardige coach met strakke uiteinden die meer tijd (23 jaar, verdeeld in twee stints) doorbracht als een Giants-coach dan wie dan ook in de franchisegeschiedenis, in 2014 door Garrett werd ingehuurd om lid te worden zijn Cowboys-staf.

“Ik herinner me dat Mike Pope daarheen ging toen hij de Giants verliet, het jaar daarop ineens het Schaarenspel dat we gebruikten met Tiki [Barber] de hele tijd, vertelde het voormalige Giants-centrum Shaun O’Hara aan The Post.

Ja, Garrett was verre van nadelig als het ging om lenen van een van de NFC East-rivalen van de Cowboys als hij dacht dat het hem goed zou komen.

Pope werkte negen jaar (1983-1991) bij de Giants, werkte voor Bill Parcells en Ray Handley en keerde in 2000 terug naar de Giants, teruggebracht door Jim Fassel. Pope bracht nog 14 jaar door bij de Giants, behouden door Tom Coughlin. In 2000 was Pope bij de Giants toen Garrett arriveerde als back-up quarterback, en de twee waren vier jaar samen. Toen Pope na het seizoen 2013 beschikbaar was, bracht Garrett hem naar Dallas.

Naast het coachen van de strakke uiteinden, was Pope vaak verantwoordelijk voor het opzetten van de hele hardloopwedstrijd in overtreding, een gebied waarop hij een unieke vaardigheid had. Een van de pauselijke toneelstukken van Pope heette ‘Schaar’ en degenen die het voor hem speelden met de Giants verwachten dat Garrett dat stuk later deze zomer zal installeren met deze huidige reeks Giants.

READ  Kerala maakt Coronavirus-veiligheidsregels een must voor een jaar
Jason Garrett; Saquon Barkley
Jason Garrett; Saquon BarkleyCharles Wenzelberg, Getty

‘Ik herinner me dat ik het mijn eerste jaar heb gerund [2004], Ik had zoiets van ‘What the hell is this play?’ ’’, Zei Chris Snee, een voormalige Giants-bewaker. ‘Vaak haat je het om als bewaker in de ruimte te zijn. Ik herinner me dat Tiki me vertelde: ‘Ren gewoon. Ren gewoon. Als je mist, mis je, maar ren gewoon. ’Het ergste dat een bewaker in de ruimte kan doen, is gas geven, want dan creëer je verwarring voor het terugrennen. Zolang deze jongens weglopen en rennen, zijn ze breed genoeg om iets uit te snijden. Dan is het de taak van de rug om je voor te lezen. ”

Het zal interessant zijn om te zien of dit een hoofdbestanddeel van Giants wordt, terwijl Saquon Barkley de rol vervult die Barber ooit had.

Het schaarspel is gebaseerd op verkeerde richting en daarom is Garrett niet iets dat hij regelmatig zou noemen om een ​​spel te beginnen. Ten eerste moet de overtreding andere basisspelen bepalen, misschien een zone die links speelt of leidend spel. Dan kan Garrett de schaar opveren.

“Vaak moet je een man deblokkeren, een van die linebackers,” zei Snee. “Het zorgt ervoor dat de verdediging de ene kant op zuigt en dan heb je een tegenactie die de andere kant op gaat. Als je de verdediging in één richting laat stromen, heb je twee loodtrekkers die teruggaan naar de zwakke kant. We hadden daar een aantal enorme plays van, en het was allemaal gebaseerd op het feit dat onze power of lead play up and running moest zijn, en dat was altijd het geval. Het heeft een groot potentieel, maar je moet de bal effectief kunnen laten rennen om het op gang te krijgen. ”

READ  Schalke beëindigt 22 wedstrijden puntloos punt vs. amateurs in Duitse bekerwedstrijd

De reuzen noemden dat ook altijd de ‘S & S-show’ omdat het Snee en Rich Seubert voorstelde als de trekkers.

“Vervolgens [Pope] werd vervangen en ineens zagen we Dallas het runnen en we zeggen nog steeds dat ze het niet zo goed deden als wij, ’’ zei Snee.

Met de Cowboys had Garrett veel succes met het vinden van enorme banen voor DeMarco Murray en Ezekiel Elliott. Dit werd vaak bereikt met stellaire aanvallende lijnen, maar dit betekent niet dat Garrett een smash-mouth-benadering zal installeren, hoewel verwacht wordt dat de Giants dit seizoen meer een krachtig hardloopteam zullen zijn.

“De run-game draait helemaal om het aanvallen van verdedigingen en alles om hoeken,” ’zei O’Hara. “Het hoeft niet altijd een hamer en spijker te zijn. Het door Cowboys uitgevoerde spel was op het punt en was meerdere. Het is niet alleen de ‘ik’ formatie van old-school voetbal. Er zit een verkeerde richting in. ’’

Snee kijkt naar de startende bewakers van de Giants en gelooft dat Kevin Zeitler het schaarspel kan uitvoeren, maar hij weet niet zeker of Will Hernandez effectief genoeg de ruimte in kan om het voor elkaar te krijgen.

“Ik neem aan dat Jason die toneelstukken meeneemt,” zei Snee.

Als hij dat doet, zullen we zien of de reuzen de schaar kunnen knippen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *