John Kasich zal op de Democratische Conventie spreken ter ondersteuning van Joe Biden

John Kasich zal op de Democratische Conventie spreken ter ondersteuning van Joe Biden

Voormalig Republikeinse gouverneur van Ohio, John Kasich, zal naar verwachting volgende maand namens Joe Biden spreken op de Democratische Nationale Conventie – een van de vele vooraanstaande Republikeinen die het hof zullen maken om de vermoedelijke Democratische presidentskandidaat te steunen, aldus een rapport maandag.

Het team van Biden bevestigde geen specifieke besprekingen met Kasich, die van 2011 tot 2019 de CEO van de staat Buckeye was, maar plaatsvervangend campagneleider Kate Bedingfield vertelde de Associated Press dat de campagne is begonnen met republikeinen, net zoals het had gewerkt met progressieven in de afgelopen maanden.

Ze zei op zijn minst dat GOP-donateurs de inspanningen van Trump om Biden te schilderen als een extreem-linkse, radicale democraat, kunnen afzwakken.

“In termen van Republikeinse supporters, denk ik dat het spreekt over een carrière om over het gangpad te kunnen werken, om dingen voor elkaar te krijgen,” zei Bedingfield. “We verwelkomen de steun van iedereen die Joe Biden liever president wil zien dan Donald Trump.”

De Milwaukee-conventie zelf wordt naar verwachting een grotendeels virtuele aangelegenheid.

Veel GOP-gouverneurs hebben ten minste gedeeltelijk de eisen van Trump genegeerd dat ze hun economie en school heropenen, hun eigen regels opleggen voor het dragen van maskers en het op afstand houden van afwezige mandaten van het Witte Huis en CDC-waarschuwingen over de gevolgen van een te snelle heropening.

In een interview op zondag met Fox News verdedigde Trump zijn verklaringen van eerder dit jaar dat het coronavirus – dat bijna 3,7 miljoen Amerikanen ziek heeft gemaakt en vanaf zondag bijna 140.000 heeft gedood, Volgens het CDC – zou op een gegeven moment ‘verdwijnen’.

READ  STALKER 2 biedt 4K-ondersteuning en Ray Tracing en komt op dag 1 naar Xbox Game Pass

“Ik heb uiteindelijk gelijk”, de de president stond op Fox.

Voormalig gouverneur van Wisconsin, Scott Walker, een Trump-supporter, prees het recente besluit van de president om voor het eerst in het openbaar een gezichtsmasker te dragen.

Maar Walker zei dat hij geen duidelijk idee heeft van de campagneboodschap of de politieke strategie van Trump met de verkiezingen over 100 dagen en de peilingen waaruit blijkt dat de president Biden met gemiddeld 8,6 punten achter zich laat, volgens de Echt duidelijk politiek gemiddelde.

Trump erkende zijn bezorgdheid over zijn campagne en noemde veteraan GOP-agent Bill Stepien als zijn nieuwe campagnemanager, ter vervanging van Brad Parscale.

Maar de verandering zou niet leiden tot grote strategische verschuivingen, aangezien Stepien al een groot deel van de politieke operatie leidde en Trump en zijn schoonzoon en senior adviseur Jared Kushner uiteindelijk de baas waren.

Met ongeveer 100 dagen tot de verkiezingsdag is er tijd voor plotselinge ontwikkelingen die het traject van de campagne kunnen veranderen. De vrijdagaankondiging dat de kanker van het Hooggerechtshof Ruth Bader Ginsburg is teruggekeerd, herinnerde aan de mogelijke volatiliteit die voor ons ligt. In 2016 maakte Trump effectief gebruik van het vooruitzicht op benoemingen van het Hooggerechtshof om zelfs conservatieven te overtuigen die hem niet van harte steunden.

En in cruciale staten op het slagveld, zoals Florida, zijn sommige Democraten bezorgd dat de huidige positie van Biden een hoogwaterstand zou kunnen zijn.

Joe Biden
Joe BidenGetty Images

Sommige peilingen suggereren dat de kracht van Biden meer voortkomt uit het ongenoegen van de kiezers over Trump dan uit de opwinding over Biden, wiens regelmatige blunders, lange staat van dienst in Washington en recente pogingen om progressieven te sussen, hem op een moeilijkere plek achterlaten dan sommige democraten zouden willen geloven.

READ  Halo Infinite heeft een heleboel spelmodi die verborgen zijn wanneer je offline speelt

Nikki Fried, commissaris voor landbouw in Florida, de enige democraat die daar werd verkozen, prees Biden’s boodschap en zei dat hij een beroep kon doen op kiezers uit de landelijke en middenklasse. Maar ze zegt ‘het is veel te vroeg’ om een ​​overwinning te voorspellen.

‘Naarmate we dichterbij komen, zullen de peilingen krapper worden’, zei Fried.

Dat gebeurde in 2016 toen Trump ternauwernood de verkiezingen won nadat hij Hillary Clinton maandenlang in de peilingen had achtergelaten. De terughoudendheid van de Democraten om van het huidige moment te genieten weerspiegelt de angel van dat verlies, de zeurende kwetsbaarheden van Biden en de berg campagnecontanten van Trump.

De campagne van Trump heeft dit najaar $ 146 miljoen gereserveerd in televisiereclame, geleid door een investering van $ 36,3 miljoen alleen in Florida, volgens gegevens die zijn verzameld door Advertising Analytics. Dat is meer dan het dubbele van de volgende dichtstbijzijnde staat, Ohio, waar Trump $ 18,4 miljoen heeft gereserveerd. Biden heeft tot nu toe geen herfstreclame gereserveerd, hoewel hij de afgelopen maanden een fortuin heeft vergaard waarmee hij kan concurreren, zelfs als hij Trump-dollar niet kan evenaren voor dollar.

Trump is van plan dit najaar veel geld te besteden aan het omdraaien van ten minste drie democratische staten in 2016, volgens de advertentiereserves, waaruit blijkt dat hij $ 14 miljoen investeert in Minnesota, $ 6,7 miljoen in New Hampshire en $ 6,1 miljoen in Nevada.

Met AP

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *