Melania Trump’s briljante Rose Garden-idee (mening)

Melania shares the hardest part of job
Ik zag je aankondiging over renovatie van de rozentuin van het Witte Huis. Goed idee! Dit is een uitgelezen kans om de beroemdste tuin van Amerika een langverwachte facelift te geven.
The Rose Garden is een Amerikaanse schat en een symbool van de can-do-houding van ons land. President Ulysses Grant heeft het ooit geprobeerd daar groenten verbouwen. John F. Kennedy vierde de veilige terugkeer van astronauten in de tuin. Tricia Nixon is daar getrouwd. En je man beroemd vierde daar zijn reactie op de Covid-crisis: “Als we niet zouden testen, in plaats van meer dan 40 miljoen mensen te testen, zouden we de helft van de gevallen hebben als we de helft van de tests zouden doen.”

U zegt dat u de 9.000 vierkante meter grote tuin wilt terugbrengen naar de manier waarop hij er rond 1962 uitzag, toen Jacqueline Kennedy uw baan had. Zoals je weet, was dat iconische ontwerp het werk van de legendarische Bunny Mellon, een socialite die geen professionele tuinontwerper was, maar echt een goede smaak had.

Als tuinman zou ik graag enkele suggesties willen doen:

Ik bewonder ook de Kennedy’s. De wereld is de afgelopen 58 jaar echter veel veranderd. En onze tuinen ook! Tegenwoordig weten we veel meer over zaken als duurzaamheid, klimaatverandering en het belang van bestuivers zoals bijen en vlinders. Ik weet zeker dat je het ermee eens bent dat een van de belangrijkste tuinen van het land de adembenemende, prachtige diversiteit van de struiken en bloemen moet weerspiegelen die Amerika altijd geweldig hebben gemaakt.

READ  Utah heeft bijna alles klaar voor de Olympische Spelen

Ik ben enthousiast over je plannen. Laten we ze punt voor punt beschouwen:

1. U wilt crabapple-bomen vervangen door witte rozenstruiken.

Ik hou van dit idee! Mijn eigen achtertuin is zelfs omringd met witte rozen. Gezien de zure mening van uw man over het perskorps dat zich in de tuin verzamelt, zou u er niet aan moeten denken om toe te voegen meer crabapples? Of misschien vatcactus, waarvan de scherpe naalden de huid doorboren?

Suggestie: Kies een van een generatie rozen die zijn gekweekt om extreem ziektebestendig te zijn (u hoeft ze niet te besproeien met iets dat schadelijk is voor nuttige insecten). Rosa “Polar Express” is een moderne heesterroos met massa’s roomwitte bloemen en een heerlijke, ouderwetse geur.

2. U wilt “elektrische upgrades” voor tv-optredens.

Toen de bemanning van Bunny Mellon in 1962 het gazon opgroef, sneed een schop van een werknemer een snoer door dat was verbonden met het nationale nucleaire reactiesysteem, volgens Biografie van Meryl Gordon uit 2017, “Bunny Mellon: The Life of an American Style Legend.” De lancering van de Derde Wereldoorlog was geen optie totdat er reparaties waren uitgevoerd.

Hoewel de relatie van uw man met Rusland nog nooit zo goed is geweest, moeten we hier echt goed over nadenken. Graaf heel, heel voorzichtig en houd Vladimir Putin op de hoogte.

Suggestie: zorg ervoor dat de magnoliabomen goed zijn verlicht. Zoals Bunny Mellon opmerkte, behouden zelfs in de winter hun kale, sculpturale silhouetten ‘het licht van de zomer’.

3. U wilt de afvoer verbeteren.

Dit is een probleem waar elke grote tuinman mee te maken heeft. Helaas zijn er te weinig bereid om tijd en moeite in te steken om ermee om te gaan. Ik hoor zelfs dat het op dit moment een beetje een moeras is in het Witte Huis. Laat het leeglopen! Het is bijna vier jaar geleden. Waar heb je op gewacht?

READ  Like Dragon Gaiden: The Man Who Clears His Name uitgebracht op 9 november, volgens PS Deals

Suggestie: Installeer terwijl u toch bezig bent een grijswatersysteem zodat u kunt irrigeren met gerecycled water.

4. U wilt twee kalkstenen loopbruggen toevoegen, waaronder een 85 meter lang pad in een ruitpatroon.

S I G H. Een ruitpatroon? Hebben we sinds dat eerdere Witte Huis niets meer geleerd Kerstboom debacle?
Ja, ik ben opgelucht dat je het idee hebt verworpen om het wapen van de Trump-familie te dupliceren in hardscaping. Maar nog steeds. Een eenvoudige, loopband patroon zal goedkoper zijn (betere optica voor u tijdens deze periode van recordwerkloosheid) en minder struikelgevaar opleveren. Installeer een leuning om het voor uw man gemakkelijker te maken om door de helling te navigeren.

Suggestie: installeer milieuvriendelijke, doorlatende bestrating om afvloeiing te verminderen en verspilling van water te voorkomen.

Met deze 21e-eeuwse aanpassingen kan de rozentuin het verleden eren terwijl het zich voorbereidt op de toekomst. De volgende bewoners van het Witte Huis zullen je bedanken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *