Mets ‘Robert Gsellman’s terugkeer naar rotatie was een rotsachtige

Mets 'Robert Gsellman's terugkeer naar rotatie was een rotsachtige

Bijna drie jaar later keert Robert Gsellman terug naar de rotatie.

Hoewel Walker Lockett de favoriet leek te zijn om de vacature van woensdag tegen de Nationals te vervullen, gaf Luis Rojas Gsellman zijn eerste start sinds 27 september 2017, met plannen om de rechtshandige op de gewonde rotatieplek van Michael Wacha te houden.

Gsellman, die 29 starts maakte in zijn eerste twee Major League-seizoenen voordat hij een fulltime reliever werd, zou maar liefst 60 worpen gooien, maar bleef beperkt tot twee innings en 33 worpen (22 strikes) in de 11-6 winst op Citi Field en stond drie runs toe – op een Juan Soto-homerus naar diep rechts – en vier hits met één strikeout.

‘Man, ik was zo zenuwachtig. Ik voelde me weer een klein kind, ‘zei Gsellman. “Ik weet niet hoe snel ik kan opschieten, maar… ik ben bereid om als starter te gaan. Wat ze ook nodig hebben. Ik vind het heerlijk om te beginnen. Dat is veel leuker. “

Rojas zei dat het team besprak het gebruik van een opener in plaats van een traditionele starter in de toekomst, maar hij geeft de voorkeur aan Gsellman, die eerder dit seizoen slechts één inning had gegooid – zijn enige optreden in het afgelopen kalenderjaar vanwege talloze blessures.

Robert Gsellman
Robert GsellmanRobert Sabo

“[Gsellman] heeft de ervaring om al in zijn carrière een starter te zijn. We weten wat hij kan doen als hij een paar keer door de opstelling gaat ”, zei Rojas voor de wedstrijd. ‘Op dit moment maakt hij deel uit van de rotatie. Dat is hoe ik het zie. Dat is waar we hem dit seizoen voor zoeken. Voorbij dat is iets dat we altijd kunnen bespreken, maar op dit moment is dat het plan met de huidige omstandigheden. “

READ  Psychonauts 2 is intern speelbaar en komt later dit jaar

Seth Lugo, die sinds 2018 geen start meer heeft gemaakt, heeft in het verleden herhaaldelijk de wens geuit om weer deel te nemen aan de rotatie, maar Rojas weigerde te overwegen zijn bullpen van zijn beste arm te ontdoen.

‘We hebben dat gesprek niet gehad,’ zei Rojas. “Het gesprek dat we hebben gehad, is hoe waardevol hij is voor onze bullpen. … Hij kan zoveel dingen voor ons in de pen doen. Hij is een man die zich kan uitstrekken en heel goed een starter kan zijn, maar op dit moment helpt hij ons heel goed in de bullpen. ”


Jeurys Familia gooide vier slagmensen in hun loopbaan in twee innings van relief om de overwinning te behalen en verbeterde naar 1-0. … Dellin Betances gooide driemaal drie slag in de zevende inning. … Brad Brach maakte zijn seizoensdebuut en stond één punt toe in één inning.


Michael Wacha gooide dinsdag vanaf 23 meter hoogte, de eerste keer dat hij gooide sinds hij zondag op de lijst van 10 dagen geblesseerd stond met een ontsteking van de rechterschouder. Rojas zei dat Wacha “zich beter voelde”, maar de terugkomstdatum van de rechtshandige blijft onduidelijk.


Robinson Cano (left abductor strain) simuleerde dinsdag verdedigende innings en stond woensdag op het programma voor live pitching. De 37-jarige tweede honkman, die dit seizoen .412 sloeg, komt vrijdag in aanmerking om terug te keren van de lijst met 10 dagen geblesseerd.


Amed Rosario zat de tweede wedstrijd op rij vanwege een maagziekte. … Jed Lowrie, die op 2 augustus met PCL-laksheid in zijn linkerknie naar de lijst van 45 dagen met gewonden werd verplaatst, ondergaat een reeks injecties om het ongemak in zijn knie te helpen verlichten.

READ  Nee, het Hexen T-shirt van Phil Spencer plaagt nog geen Xbox-reboot

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *