Penn Shooting guard Matteus Case is geport naar pc

Case’s voorselectielijst van optredens omvatte Canisius, Drake, Florida Atlantic, Mount St. Mary’s, Southern Illinois University-Edwardsville en McNeese State. Hij ging het achterland van Providence binnen dat zou moeten worden geleid door terugkerende starters AJ Reeves en Jared Bynum, en een paar doorgewinterde transfers bij Al Jimmy Durham (India) en Justin Minaya (South Carolina). Alyn Breed heeft de broers als eerstejaars ook grote bekwaamheid getoond en Breeden Gooden kan strijden om een ​​grotere rol in zijn tweede seizoen op de campus. Case komt oorspronkelijk uit Toronto en speelde op de Chaminade College Prep en in het basiscircuit met de Northern Kings. Voormalig Harvard-schutter Corey Johnson en voormalig Gonzaga-bewaker Kevin Bangus behoren tot de spelers die hij heeft geproduceerd voor een van de belangrijkste ontwikkelingsprogramma’s voor spelers in het land. Case werd geselecteerd om te spelen voor de Signature All-Canadian Game voordat deze in 2020 werd geannuleerd en vertegenwoordigde zijn land in het nationale team van de U16-jongens in 2017.

Providence heeft de laatste tijd wat geluk met Canadese rekruten. Calif Young was een steunpilaar gedurende zijn vier jaar bij de broers, met een gemiddelde van 4,1 punten en 4,0 rebounds terwijl hij startte in 63 van de 132 wedstrijden. Young is geboren in de noordelijke buitenwijken van Toronto en heeft zich ontpopt als een defensieve aanwezigheid terwijl Providence een indrukwekkend einde genoot van het seizoen 2019-20. Trace, de oudere broer van Perry, had een bloedheet jaar aan de Universiteit van Rhode Island in 2020-21 en zal naar verwachting volgend seizoen zijn Rams-debuut maken.

READ  Hearthstone's allereerste miniatuurcollectie, The Darkmoon Races, komt morgen uit

Verwacht wordt dat Providence dit weekend de puntwacht van Tennessee, Quantee Perry, zal verwelkomen op een officieel bezoek. Het claimt zijn aanbod van een reeks grote programma’s, waaronder Mother State Volunteers, Auburn, Virginia Tech, Maryland, Ole Miss, Vanderbilt, Texas A&M, South Carolina en Florida. [email protected]

Denver Anglin, de point guard van New Jersey, had afgelopen weekend een officieel bezoek aan de Friars. Huskies, Northwestern, Stanford en Georgetown zullen naar verwachting ook Anglin op een bepaald moment verwelkomen voor een officieel bezoek. Hij claimt optredens van Georgia Tech, Xavier, Seton Hall, TCU en anderen. De broers blijven actief bij de Rangers in de 2022-klasse nadat de toekomstige viersterren Jayden Epps ervoor kiest om zijn dienstverband te heropenen. Providence had gehoopt dat de inwoner van Virginia de cursus 2021 zou volgen en in de herfst zou arriveren, maar Epps zal profiteren van de heropening van campussen door de komende maanden enkele officiële bezoeken te plannen. Sindsdien heeft hij optredens uit Kansas, Connecticut, Texas A&M en Illinois aan zijn toch al indrukwekkende selectie toegevoegd.

Bron op Twitter: @BillKoch25

Hoogtepunten van gamenieuws

  • Titel: Matteus-zaak voor Penn overgebracht naar pc
  • Bekijk al het nieuws en artikelen van nieuwsupdates over gaming.

Disclaimer: als je dit nieuws of artikel wilt bijwerken/wijzigen/verwijderen, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.

Written By
More from Max Mcgee

CDC zal de richtlijnen voor heropening van scholen niet herzien ondanks kritiek van Trump

Bewaarder Tracy Harris maakt stoelen schoon in een klaslokaal op de Brubaker...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *