Pete verliest quarterback Kiddon Sloughis om Tennessee te spelen bij OT

Pete verloor een kans op nationale erkenning, de beginnende strateeg en bijna zijn haperende steun zaterdag in een verlies van 34-27 overuren tegen nr. 24 Tennessee in Acresor Stadium.

Quarterback Kiddon Sloves, die tijdens zijn eerste helft geblesseerd was, speelde niet na de pauze en werd vervangen door Nick Batty, die een voetblessure opliep en haperde tijdens een gelijkspel in het vierde kwartaal en overuren.

Tennessee (2-0) nam de leiding in de verlenging op Hendon Hooker’s 28-yard touchdown pass naar brede ontvanger Cedric Tillman. Gezien zijn beurt schoof Pete (1-1) op naar de 10e minuut, maar Patty werd ontslagen voor een verlies van 12 yard op de derde plaats en zijn pass viel in de laatste 4 uur en 5 minuten onvolledig op Konata Mummbfield.

Een 24-17 achterstand in de eerste helft, Pete’s verdediging stond een 51-yard field goal toe van Chase McGrath uit Tennessee in de tweede helft. Ondertussen leidde Pete die Izzy Abanikanda terugliep alle racers met een functionele hoogte van 154 meter op 25 buggy’s.

Pete had in beide helften veel kansen om te scoren, maar slaagde er uiteindelijk in om in de tweede inning te landen op Patty 4 yards en als vierde naar de brede ontvanger Jared Wayne. Na een voorsprong van 10-0 zes minuten in de wedstrijd, het blokkeren van een trap (de reserveveiligheid van PJ O’Brien) en het herstellen van een trap (long snapper Byron Floyd), slaagde Pete erin om 27-27 te maken met nog twee minuten en 23 seconden te gaan in de vierde kwartaal. Het herstel van Floyd zorgde voor de score en het waren de speciale teams die Pete nodig had.

READ  Kunstenaar zegt dat Capcom haar afbeeldingen heeft gestolen voor Resident Evil-games, Devil May Cry in rechtszaak

Eerder in het vierde kwart dreigde Pete de stand in evenwicht te brengen. Met behulp van Abanikanda’s power run (met Rodney Hammond gewond en niet beschikbaar), verhuisde Pete naar de Tennessee 5-yard lijn.

Bijna een herhaling van de Chick-fil-A Peach Bowl touchdown van vorig seizoen, Patty verdrong 6 yards en dook in de juiste pyloon, maar de touchdown werd teniet gedaan toen Wayne werd betrapt in zijn hand.

Patty, die met negen slagen eindigde in 20 pogingen voor 79 yards, werd op de derde plaats ontslagen, raakte en viel enkele minuten op het gras terwijl de coaches voor hem zorgden. Hij liep langzaam het veld af, maar keerde terug naar de wedstrijd nadat Pete de volgende bal in bezit had, merkbaar hinkend.

Pete behaalde een kleine overwinning toen Ben Souls, die twee velddoelpunten miste met 46 en 36 yards in het derde kwart, 35 yards miste – zijn tweede van de wedstrijd – om de voorsprong van de Vrijwilligers terug te brengen tot 24-20 met 14:07 gaan. spel.

Maar Tennessee volgde dat op met 15-game kills 5:10, eindigend met een lang velddoelpunt voor McGrath.

Laat in het tweede kwart mislukte de gok van de coach van Pete Nardossi, resulterend in een 21-17 Tennessee voorsprong die aan het einde van de eerste helft uitgroeide tot 24-17.

Op de vierde en derde plaats van de 27 vrijwilligers negeerde Narduzzi de velddoelkans en besloot als eerste naar beneden te gaan. Slovis werd ontslagen door linebacker Wesley Walker en Pitt werd uitgeschakeld met nul punten nadat hij voor de tweede keer in de eerste helft de 30-yard-lijn van de tegenstander had overschreden.

READ  Olympische Winterspelen 2022: Live updates vanuit Peking

Vervolgens vond Hooker Tillman voor een winst van 61 yard en sloeg hij 1 yard van Jabari Smalls met 4:56 over op de helft.

Na de degradatie van Tennessee en de trappen van beide teams streefde Nardozzi nog steeds naar punten. Met nog 21 seconden te gaan van de 37e Pete, zocht Slovis naar een grote pass toen hij voor de tweede keer werd ontslagen. Hij flopte en Vols’ Omari Thomas herstelde zich op de 28e. Slovis was geschokt in het spel en Pitt-officials kondigden aan dat hij de rest van de wedstrijd uitgeschakeld zou zijn met een “niet bekendgemaakte blessure”.

Pete leek aan verdere schade te ontsnappen toen de achterhoek van MJ Devonshire een pass in de eindzone onderschepte. Maar een herhalingsbeoordeling oordeelde dat Devonshire buiten de grenzen was, waardoor McGrath de tijd had om een ​​velddoelpunt van 37 yard te schoppen.

In het eerste kwartaal miste Pete een kans op een voorsprong van 13 of 17 punten nadat de Panthers – die al met 10-0 hadden geleid – naar Tennessee 21 waren verhuisd.

De pass van Slovis naar de achterkant van de eindzone werd onderschept door de veiligheid van Trevon Flowers en het vroege momentum van Pitt werd verbrijzeld.

Daarvoor opende Pete de score op Sauls’ 30-yard field goal. Bij de volgende rit sloeg Abanikanda een enorm gat in de verdediging van de vrijwilligers en overmeesterde verschillende verdedigers voor een val van 76 meter. Dit was de langste run van een Panthers-speler sinds Kadri Oleson’s 97-yard run tegen Virginia Tech in 2018.

READ  Warzone-spelers smeken om het nuttige drone-voordeel om terug te keren na een vreemde verdwijning

Na de onderschepping reageerde Tennessee met 11 spelen, 80 yards onderbroken door Small’s 1-yard ontploffing.

Pete nam een ​​17-7 voorsprong na weer een geweldige solo-inspanning. Het tight-end Gavin Bartholomew kreeg een pass van Slovis langs de zijlijn en hapte Flowers, die op 5-foot-11 staat, op weg naar het scoren van 57 yards.

De vrijwilligers reageerden snel met Hooker’s 32-yard pass naar Bru McCoy. Narduzzi daagde het spel uit en beweerde dat McCoy buiten de baan ging voordat hij zelfs maar ving. Maar de vangst werd bevestigd toen ambtenaren oordeelden dat McCoy werd gedwongen door Rashad Patel.

Jerry DePaola is een schrijver van Tribune Review. Je kunt contact opnemen met Jerry via e-mail op [email protected] of via Twitter .