Pre-ordergids voor Xbox Series X: beveilig je console als eerste

De volgende generatie Xbox is slechts een paar maanden verwijderd. Sinds Microsoft het Xbox-serie X bij de Game Awards van vorig jaar heeft het bedrijf langzaam informatie vrijgegeven over de Series X en zijn gamesopstelling. We hebben gezien wat de Xbox Series X-controller ziet eruit als, geleerde details over de console’s build en specificaties, en hoe de Xbox Series X zal omgaan achterwaartse compatibiliteit. Nu hebben we eindelijk een releasemaand: The Xbox Series X wordt gelanceerd in November 2020, hoewel het niet zal worden vergezeld door wat velen zagen als het vlaggenschip van de console, Halo: Infinite, dat is uitgesteld tot 2021.

De showcase van Microsoft in juli onthulde een nieuwe golf van games die naar de Xbox Series X komen en toonde enkele van de aankomende first-party titels, waaronder Fabel, Forza Motorsport, en uiteraard, Halo oneindig. Als je de stream hebt gemist, hebben we een overzicht van elke Xbox Series X-game die werd aangekondigd. Zoals verwacht werd tijdens het evenement geen hardware- of prijsinformatie onthuld. Een recente reeks controllers wijst erop dat er ook een “Reeks S“console die misschien een goedkoper, minder krachtig alternatief is.

De Xbox Series X kan nog niet worden gereserveerd, maar je kunt je aanmelden voor meldingen bij een aantal verschillende retailers. Microsoft brengt regelmatig updates uit tot de lancering, hoewel het de “Xbox 20/20“moniker in de toekomst, aangezien het bedrijf ervoor heeft gekozen om updates op de console en zijn games regelmatiger te leveren tot de release. Dit betekent dat we kunnen verwachten dat er meer games en hardware-informatie zullen komen naarmate we dichter bij de lancering van de Xbox Series X komen.

Wanneer kan Xbox Series X worden gereserveerd?

We hebben geen exacte pre-order datum voor Xbox Series X, maar verschillende retailers laten mensen zich nu aanmelden om op de hoogte te worden gesteld wanneer de Xbox Series X beschikbaar komt voor pre-order. (U kunt zich ook aanmelden voor PS5-pre-ordermeldingen.) Aangezien de Xbox Games Showcase op 23 juli alleen maar gericht was op games en november snel nadert, we verwachten dat de prijs van de Xbox Series X in augustus bekend zal worden gemaakt en dat pre-orders dan waarschijnlijk ook live gaan. Als je klaar wilt zijn voor het exacte moment waarop Xbox Series X-pre-orders beschikbaar komen, kun je je hieronder nog steeds aanmelden op Beste koop, GameStop, en Doelwit om op de hoogte te worden gebracht zodra aanbiedingen live gaan. Amazon en Walmart hebben ook plaatsaanduidingen, maar er zijn geen aanmeldingsopties beschikbaar. Natuurlijk zal Microsoft de pre-orderdatum van de Xbox Series X waarschijnlijk van tevoren aankondigen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat pre-orders meteen live gaan – Sony heeft dit bevestigd voor de PS5.

READ  Halo Infinite releasedatum | Xbox-game nieuws, trailer, plot

Pagina’s met plaatsaanduidingen voor Xbox Series X bij elke winkel:

Uitgavedatum Xbox Series X

Gelukkig weten we dat de Xbox Series X later dit jaar uitkomt – de releasedatum is ergens in november 2020. Hoewel we de exacte datum nog niet weten, sprak Xbox-hoofd Phil Spencer met IGN eerder dit jaar over een “plan B” als de pandemie hen dwingt de lancering van de Xbox Series X te vertroebelen, wat betekent dat de lancering op verschillende datums in verschillende gebieden zou kunnen plaatsvinden. Dat gezegd hebbende, vindt Spencer het belangrijk om een ​​simultaan te hebben wereldwijde lancering voor de Xbox Series X, vooral in het tijdperk van sociale media, omdat de gespreide lancering van de Xbox One de console alleen maar pijn deed.

Hoeveel kost de Xbox Series X?

We weten de prijs voor Xbox Series X nog niet.Terwijl de console maanden geleden werd onthuld, was het plan van Microsoft om te wachten met het bekendmaken van een prijs en het openen van pre-orders totdat klanten zeker konden weten waarvoor ze betalen, het bedrijf vertelde GameSpot. “We denken dat wat mensen uiteindelijk van ons willen, is … een controller plaatsen [in their] hand, “zei Jason Ronald, directeur programmabeheer van Xbox-partner in een interview in december 2019.” Mensen zeggen tegen me: ‘Hé, ik wil nu een pre-order plaatsen’, en daar houden we absoluut van – alsof het geweldig is om die fans te hebben – maar ik weet ook dat deze investeringen niet triviaal zijn voor gezinnen. Ik wil transparant zijn over wat onze ontwerpdoelen zijn. “

Hoewel de pandemie van het coronavirus evenementen zoals E3 heeft geannuleerd waardoor fans mogelijk een praktische demo van de Xbox Series X konden krijgen, is het duidelijk dat Microsoft het volledige scala aan mogelijkheden van Xbox Series X wil laten zien voordat een prijs wordt aangekondigd. Xbox-hoofd Phil Spencer heeft gezegd dat het bedrijf een harde les heeft geleerd van de Xbox One-generatie over in het begin duurder en minder krachtig zijn. “We zullen niet uit positie zijn wat betreft macht of prijs”, zei hij De rand, verwijzend naar Xbox Series X.

READ  Assassin's Creed Valhalla: Xbox One X versus Xbox Series X

Microsoft heeft gezegd dat het precies weet wat consumenten zien als een “redelijke” prijs voor consoles, en het klinkt alsof de Xbox Series X zich aan het hogere einde van de norm zal bevinden.

Wat we wel weten over de Xbox Series X

Na de Xbox One X staat Microsoft klaar om opnieuw de krachtigste console op de markt te hebben. De GPU heeft 12 teraflops aan vermogen, wat ongeveer 1 teraflop meer is dan waar Nvidia’s RTX 2080 Super toe in staat is. De Xbox Series X kan echte 4K weergeven, tot 120 frames per seconde uitvoeren en games opslaan op de aangepaste SSD van 1 TB. Microsoft heeft ook onthuld hoe navigeren in het Serie X-interface ziet eruit, inclusief een vernieuwing van het huidige dashboard, telefoonintegratie en meer.

De Xbox Series X zal gebruik maken van fatsoenlijke uitbreidbare opslagkaarten om de hoeveelheid SSD-ruimte van de console uit te breiden. Het is onduidelijk of Microsoft het enige bedrijf zal zijn dat de speciale uitbreidbare opslag zal produceren (het werkt momenteel samen met Seagate om de kaarten te produceren).

De SSD-opslag is vereist voor games met alleen Xbox Series X, maar je kunt nog steeds je De externe harde schijven van Xbox One. Deze externe harde schijven kunnen worden gebruikt om achterwaarts compatibele games van de Xbox One X, Xbox One S, Xbox 360 en originele Xbox op te slaan en af ​​te spelen. U kunt ook Series X-games op deze externe harde schijven opslaan en ze vervolgens naar Series X-opslag overbrengen om te worden afgespeeld. Nu we het er toch over hebben, elke game die op een Xbox One kan worden gespeeld, is ook speelbaar op de Xbox Series X. Microsoft zei dat ook er zullen geen exclusieve Xbox Series X zijn voor het eerste jaar of twee; Eigenaars van Xbox One kunnen de komende jaren ook de nieuwe games van Microsoft spelen.

De Xbox Series X en zijn controller

Wat betreft de Xbox Series X-controller, Zei Phil Spencer dat Microsoft niet het gevoel had dat het nodig was om vanaf “af” met een nieuwe controller te beginnen.

“We denken dat we vandaag een goede controller op de markt hebben”, zegt Spencer vertelde GameSpot. “Maar er waren bepaalde dingen die we hebben geleerd door de Elite-controller te gebruiken en gewoon naar fans te luisteren. Een daarvan is op de D-pad. We hebben een nieuwe hybride D-pad waaraan we hebben gewerkt en waarvan we denken dat die belangrijk.”

READ  "De weg is niet gemakkelijk geweest"

De controller voegt ook een Share-knop toe en houdt de rumble-triggers en haptische feedback vast. Hij wordt gevoed door twee AA-batterijen, in tegenstelling tot een interne batterij die na verloop van tijd zijn prestaties kan verliezen en dood kan gaan. En je hoeft geen Xbox Series X te hebben om de nieuwe controller te gebruiken: hij is achterwaarts compatibel met de Xbox One. Alle Xbox One-controllers, inclusief beide Elite-controllers, zijn ook compatibel met de Xbox Series X. Bekijk zeker onze gids voor de beste Xbox One-controllers die compatibel zijn met Xbox Series X.

“,”480″:”“}},”siteType”:”responsive web”,”startMuted”:false,”startTime”:0,”title”:”Xbox%20Series%20X%20-%20Exclusive%20Details%20On%20Microsoft%27s%20Next-Gen%20Console”,”tracking”:[{“name”:”SiteCatalyst”,”category”:”qos”,”enabled”:true,”params”:[{“name”:”charSet”,”value”:”UTF-8″},{“name”:”currencyCode”,”value”:”USD”},{“name”:”siteType”,”value”:”responsive web”},{“name”:”trackingServer”,”value”:”saa.gamespot.com”},{“name”:”visitorNamespace”,”value”:”cbsinteractive”},{“name”:”heartbeatTrackingServer”,”value”:”cbsinteractive.hb.omtrdc.net”},{“name”:”heartbeatVisitorMarketingCloudOrgId”,”value”:”[email protected]”},{“name”:”partnerID”,”value”:”gamespot”},{“name”:”siteCode”,”value”:”gamespot”},{“name”:”brand”,”value”:”gamespot”},{“name”:”account”,”value”:”cbsigamespotsite”},{“name”:”edition”,”value”:”uk”}]},{“name”:”CNetTracking”,”category”:”tracking”,”enabled”:true,”params”:[{“name”:”host”,”value”:”https://dw.cbsi.com/levt/video/e.gif?”},{“name”:”siteid”,”value”:”93″},{“name”:”adastid”,”value”:””},{“name”:”medastid”,”value”:”599″}]},{“name”:”ComScore_ss”,”category”:”qos”,”enabled”:true,”params”:[{“name”:”c2″,”value”:”3005086″},{“name”:”publishersSecret”,”value”:”2cb08ca4d095dd734a374dff8422c2e5″},{“name”:”c3″,”value”:””},{“name”:”partnerID”,”value”:”gamespot”},{“name”:”c4″,”value”:”gamespot”}]},{“name”:”NielsenTracking”,”category”:”tracking”,”enabled”:true,”params”:[{“name”:”host”,”value”:”https://secure-us.imrworldwide.com/cgi-bin/m?”},{“name”:”scCI”,”value”:”us-200330″},{“name”:”scC6″,”value”:”vc,c01″}]},{“name”:”MuxQOSPluginJS”,”category”:”qos”,”enabled”:true,”params”:[{“name”:”propertyKey”,”value”:”b7d6e48b7461a61cb6e863a62″}]}],”trackingAccount”:”cbsigamespotsite”,”trackingCookie”:”XCLGFbrowser”,”trackingPrimaryId”:”cbsigamespotsite”,”trackingSiteCode”:”gs”,”userId”:0,”uvpHi5Ima”:”https://s0.2mdn.net/instream/html5/ima3.js”,”uvpc”:””,”videoAdMobilePartner”:”mobile_web%2Fgamespot.com_mobile”,”videoAdPartner”:”desktop%2Fgamespot.com”,”videoAssetSource”:”GameSpot”,”videoStreams”:{“adaptive_stream”:”https://gamespotvideo.cbsistatic.com/vr/2019/12/13/Feature_XSX_20191212v2_700,1000,1800,2500,3200,4000,8000,master.m3u8″,”adaptive_dash”:”https://gamespotvideo.cbsistatic.com/vr/2019/12/13/Feature_XSX_20191212v2_700,1000,1800,2500,3200,4000,8000,master.mpd”,”adaptive_hd”:”https://gamespotvideo.cbsistatic.com/vr/2019/12/13/Feature_XSX_20191212v2_8000,master.m3u8″,”adaptive_high”:”https://gamespotvideo.cbsistatic.com/vr/2019/12/13/Feature_XSX_20191212v2_2500,master.m3u8″,”adaptive_low”:”https://gamespotvideo.cbsistatic.com/vr/2019/12/13/Feature_XSX_20191212v2_700,master.m3u8″,”adaptive_restricted”:”https://gamespotvideo.cbsistatic.com/vr/2019/12/13/Feature_XSX_20191212v2_700,1000,1800,2500,master.m3u8″},”videoType”:”video-on-demand”,”watchedCookieDays”:1,”watchedCookieName”:”watchedVideoIds”}” data-non-iframe-embed=”1″>

Nu aan het spelen: Xbox Series X – Exclusieve details over de volgende generatie console van Microsoft

Written By
More from Max Mcgee

NCAA zegt dat het toernooi van 2021 zal plaatsvinden

De toekomst is onzeker. De toestand van de pandemie is in maart...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *