Speel deze Play Pass-spellen als je een gratis maand neemt

Met een Play Pass-abonnement kun je een onbeperkt aantal games spelen, maar welke zijn het waard? We vermelden de beste Play Pass-spellen.

Dit zijn de beste Play Pass-spellen

In de Play Store vind je Play Pass. Dit is een abonnement waarmee je voor een vast maandelijks bedrag toegang krijgt tot honderden games en andere apps. Die apps hebben geen in-app-aankopen en advertenties.

Het aanbod is behoorlijk overweldigend. We hebben daarom de leukste Play Pass-spellen voor je op een rijtje gezet. Handig als je een maand gratis Play Pass neemt en gedurende die tijd het meeste uit je geld wilt halen.

1. Stardew Valley

In Stardew Valley erf je de boerderij van je grootvader. Dit gebouw en het land eromheen hebben wel wat liefde nodig. Je trekt je overall aan, zet een strohoed op en gaat aan het werk. Dat klinkt heftig, maar het resultaat is een erg leuk en rustgevend spel, waarin je je dagelijkse klusjes doet om de boerderij weer op de been te krijgen terwijl je relaties opbouwt met de mensen in het nabijgelegen dorp.

Lees verder na de advertentie.

Download Stardew Valley in de Play Store (8,99 euro zonder Play Pass)

2. Terraria

Als je Minecraft kent, weet je ongeveer wat je van Terraria kunt verwachten. In dit spel heb je de ruimte om te bouwen wat je maar wilt, door verder te gaan craften en creatief denken. Wat nog belangrijker is, er is een enorme wereld vol vijanden die wachten om ontdekt te worden. Combineer creativiteit met avontuur voor eindeloos plezier.

READ  Mortal Kombat 11-regisseur verbreekt de stilte in een nieuwe game

Download Terraria in de Play Store (5,49 euro zonder Play Pass)

3. Verborgen mensen

Hidden Folks, gemaakt in Nederland, is een geweldige game voor Play Pass. Het duurt niet lang, maar het is zeker de moeite waard om te spelen. In Hidden Folks duik je in zoekplaatjes, op zoek naar verschillende objecten en figuren. Alles is geanimeerd met leuke geluiden. Vooral leuk om met je kinderen te doen.

Download Hidden Folks in de Play Store (4,99 euro zonder Play Pass)

4. Monument Valley 1 op 2

Denk je aan kwalitatieve smartphonegames, dan denk je al snel aan Monument Valley. De stijl, fijne puzzels en strakke afwerking maken dit voor velen een populair spel. Nu kun je de eerste en tweede partij spelen via Play Pass. Ideaal. Dit zijn niet de langste spellen, maar titels die je gespeeld moet hebben.

Download Monument Valley in de Play Store (2,99 euro zonder Play Pass)

Download Monument Valley 2 in de Play Store (5,49 euro zonder Play Pass)

5. Star Wars: KOTOR

Als je op zoek bent naar een geweldig avontuur en je bent een Star Wars-fan, zoek dan niet verder dan Star Wars: Knights of the Old Republic. Het is al een wat oudere game, die vroeger op de pc te spelen was. Nu kunt u het allemaal op het kleinere scherm van uw smartphone doen. Ondanks zijn leeftijd heeft de game niets van zijn kracht verloren.

Download Star Wars: KOTOR in de Play Store (10,99 euro zonder Play Pass)

Download 80 dagen in de Play Store (5,49 euro zonder Play Pass)

6. Limbo

In een donkere wereld ben je een kleine jongen die zijn best doet om te overleven. Deze game is wat ouder, maar heeft inmiddels een hele reeks andere platformgames geïnspireerd door de mooie stijl, sterke sfeer en manier van spelen. Als je nog nooit Limbo hebt gespeeld, is dit je kans.

Download Limbo in de Play Store (5,30 euro zonder Play Pass)

7. Old Man’s Journey

Een oude man gaat op pad nadat hij een brief met moeilijk nieuws heeft ontvangen. Terwijl je de wereld verandert om de oude man te laten lopen, leer je over zijn herinneringen. Het resultaat is een prachtig spel vol leuke puzzels, prachtige omgevingen en een emotioneel verhaal.

Download Old Man’s Journey in de Play Store (5,49 euro zonder Play Pass)

8. 80 dagen

Volg een verhaal dat op een unieke manier wordt verteld terwijl je tachtig dagen de wereld rondreist in een race tegen de klok. De keuzes die u maakt, bepalen of u het maakt. Je bezoekt allerlei steden, praat met de mensen daar en ontdekt zo mogelijk nieuwe routes of andere mogelijkheden.

Neem nu Play Pass

Benieuwd naar Play Pass? U kunt de service een maand gratis uitproberen. Lees welke stappen u moet nemen om een ​​Play Pass-abonnement te starten.

Written By
More from Aubrey Mason
Laatste nieuws van over de hele wereld
Gouverneur Greg Abbott spreekt met de media tijdens een bezoek aan een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *