Weekend pc-speldeals: deals voor grote uitgevers, Heal Pack en meer

Weekend computerspelshows Hier worden de populairste gamingdeals van over het hele internet elke week op één plek samengebracht voor jouw consumptie. Dus leun achterover, ontspan en blijf bij uw portemonnee.

Het hoogtepunt van de deal dit weekend is de nieuwe Humble-geur Genezen: het COVID-19-pakket En zijn bevroren aanbiedingen. Het pakket duurt slechts één week, waarbij 100% van de opbrengst gaat naar goede doelen die zich richten op het bieden van hulp aan landen die zwaar zijn getroffen door de epidemie, zoals India en Brazilië.

Er staan ​​hier meer dan 20 spellen uit een breed scala aan genres. Enkele van de hoogtepunten zijn BioShock Remastered, Into the Breach, Undertale, The Witness, Hyper Light Drifter, Baba is You, Euro Truck Simulator 2, Saints Row: The Third – The Full Package, SUPERHOT, En de Titan Quest-jubileumeditie. Daarnaast biedt de groep ook diverse boeken en programma’s aan om haar omvang verder te vergroten.

Dit liefdadigheidspakket sluit op 19 mei en het minimumbedrag dat u kunt betalen om al zijn inhoud in beslag te nemen, is $ 20.

The Lion & 039s Song is gratis te claimen in de Epic Games Store

Het Epic Games Store-cadeau van deze week is een kopie van Lion lied, Dit is een op zichzelf staande titel die in 2016 is uitgebracht door Mi’pu’mi Games.

Terwijl de originele versie een episodisch formaat volgde, biedt de Epic-release de volledige versie inclusief alle vier de afleveringen. Elke dia onderzoekt de persoonlijke worstelingen van een ander personage met een “uitzonderlijke geest” – een componist, kunstenaar, wiskundige en schrijver – en bepaalt de beslissingen van spelers of ze hun doelen al dan niet hebben bereikt.

READ  Watch Dogs: Legion corrupte opslagfix kan enkele dagen verwijderd zijn, zegt Ubisoft

Lion lied Het kan tot 20 mei gratis worden geclaimd. Wat betreft wat er daarna komt, het zou een ietwat spraakmakend avontuur kunnen worden, waarbij Epic Games de freebie-identiteit geheim houdt totdat het klaar is om te worden verbeurd.

Bescheiden Deckbuild Show en Battle-bundel

Verander van koers naar packs, samen met Heal, biedt Humble ook een gamebundel die tactische ervaringen bevordert. Wordt geleverd met een beschrijvende naam Deckbuild en Battle-bundel-Geeft je zeven spellen als je de volledige set kiest.

Maar in het begin krijgt u een kopie van de rekening van $ 1 Thya: het ontwaken. Je moet naar de middenprijs gaan om het aanbod een beetje op te voeren, wat hij toevoegt Cult Simulator En de SteamWorld: Hand of Gilgamech Mission Momenteel voor ongeveer $ 9.

Het gebruik van de all-in kost je $ 12 en breidt je bibliotheek nog verder uit Emperor: Rome, Thea 2: The Shattering, Fantasy General II, En de Newvers. Er zijn nog maar twee weken over voor de bundel voordat deze verdwijnt, en aangezien Humble terug is op controversiële geldverdelingsbeslissingen voor goede doelen, kunt u kiezen waar uw geld naartoe gaat met de bekende schuifregelaars.

Gratis evenementen

De verschillende gratis evenementen in het park zijn weer stilgevallen, maar IO Interactive bracht weer een evenement Sluipmoordenaar Belangrijk om het ondertussen gratis te proberen voor uw stealth-behoeften.

Door te grijpen Hitman 3 – Gratis startpakket, Je kunt nu deelnemen aan de The Icon-missie in Sapienza – een extra missie uit de eerste game in de trilogie. De site is veranderd in een verzameling superheldenfilms en je doelwit – als Agent 47 – is regisseur en hoofdrolspeler Dino Bosco.

READ  De nieuwe Druid-patch voor Baldur's Gate 3 is nu gelanceerd, en je zult opnieuw moeten beginnen

Icon blijft tot 23 mei de gratis taak in het Start Pack.

Goede deals

Verschillende promoties voor uitgevers bevatten de meeste kortingen van dit weekend Versus het kwaadEn de Team 17, En de Bescheiden winkel Doe mee Verkoop Bethesda Het gebeurt nu ook, maar helaas zijn de meeste kortingen niet iets dat enthousiasme opwekt in vergelijking met eerdere dieptepunten.

Ontdek de hoogtepunten van deze en meer hieronder in onze geweldige deals dit weekend:

DRM-vrije kwaliteit

Bekijk ten slotte de hoogtepunten van de DRM-vrije games die dit weekend te koop zijn:

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en prijzen voor sommige deals kunnen variëren, afhankelijk van de regio waarin u zich bevindt.


Dit is onze keuze uit de pc-gaming-deals van dit weekend, en we hopen dat sommigen van jullie genoeg terughoudendheid hebben om niet steeds toe te voegen aan de steeds groter wordende achterstand. Er staan ​​enorm veel andere deals klaar op de interwebs, evenals in de services waarop je je kunt abonneren als je ze hard genoeg kamt, dus houd je ogen hiervoor open en geniet van een geweldig weekend.

Written By
More from Max Mcgee

Jeffrey Epstein-medewerker Ghislaine Maxwell rekende: Live updates

FBI New York Assistent-directeur William Sweeney zei dat bureaufunctionarissen Maxwell, die “naar...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *