Xbox laat je binnenkort teruggaan naar je 360 ​​Gamerpic voor een vleugje pure nostalgie

Als je je grotere, helderdere gameconsole beu bent en het geluk hebt gehad om er een terug te laten gaan naar de Xbox 360-dagen, heb je geluk. Xbox laat je binnenkort teruggaan naar de oude game in 360 en laat dat zoete gevoel van nostalgie los.

Head of Engineering bij Microsoft Aiden Mari Ze onthulde op Twitter (hieronder) dat Alpha Skip Ahead Insider-spelers nu hun consoles opnieuw kunnen spelen voor een nieuwe optie op het scherm “Game wijzigen”. Het is uit met het nieuwe en in het oude. Met de wijziging toegepast op Insider, zou de optie in de niet al te verre toekomst voor gewone gebruikers moeten verschijnen.

Bij het veranderen van je gamerafbeelding naar zijn 360-tegenhanger, valt Marie een paar belangrijke dingen op. Ten eerste is de enige optie die je hebt in termen van je oude 360°-foto, wat je ook bent ingesteld om lang mee te gaan. Dit betekent niet alleen dat je jezelf misschien wilt voorbereiden op een beetje zelfreflectie als dit niet is wat je verwachtte, maar om het te veranderen, moet je nog steeds opnieuw inloggen op je 360-console zoals elke achteraf moeten er nog wijzigingen worden aangebracht voor een plaats.

READ  Beste items in de Animal Crossing Sanrio-collectie

Bij het instellen van je 360-gamerafbeelding op nieuwere consoles, zullen fans merken dat het er een beetje anders uitziet dan je je ze herinnert. Om het naar de huidige consoles te brengen, is het klassieke vierkante ontwerp van de 360 ​​bovenop een semi-transparante donkere cirkel geplaatst om consistentie met andere huidige games te garanderen. Helaas, voor fans die oorspronkelijk geen 360-game hadden, is er geen optie om terug te gaan en er een te kiezen uit de catalogus met afbeeldingen die op dat moment beschikbaar waren.

Het nieuws van de verandering volgt op een soortgelijk verhaal dat vorige maand opdook nadat Mary besloot er haar “persoonlijke missie” van te maken om de 360-tijdperkprofielfoto van een Twitter-gebruiker te repareren die, als gevolg van ontwikkelingen in de Xbox-gebruikersinterface, was gekrompen tot de grootte van een klein vierkant omgeven door een grijze cirkelachtige leegte. . Met 360 gamerpics die teruggaan tot 2006 en nu weer stevig in het spel zijn, wie weet wat Xbox uit de late jaren 2000 zou kunnen halen.

Lees voor meer informatie over de Xbox Series X dit artikel waarin de updates worden besproken die in augustus voor Alpha-Skip Ahead-gebruikers zijn uitgerold, waardoor het dashboard van de console met een hogere resolutie kon werken.

Jared Moore is een freelance schrijver voor IGN. je kunt het volgen Twitter.

Written By
More from Aubrey Mason
Himesh Reshammiya en Javed Ali worden lid van het juryteam van ‘Sa Re Ga Ma Pa Li’l Champs’
Himesh Reshammiya en zanger Javed AliSociale media Zanger-componist Himesh Reshammiya en zanger...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *